قالب های وردپرس

قالب های وردپرس

قالب ها در وردپرس، یک ساختار گرافیکی و تجربی برای وب‌سایت شماست. این ساختار شامل ترکیباتی از طراحی، طراحی رنگ، فونت‌ها، و انواع تنظیمات دیگر است که تعیین می‌کند چگونه وب‌سایت یا وبلاگ شما به نمایش در خواهد آمد.

برنامه نویسان وب بستر یا ابزاری رو برای چهره وب سایت شما برنامه نویسی کردند که علاوه بر طراحی زیبا و بسته به نوع وب سایت کاربران قابلیت ارتباط با CMS وردپرس برقرار شود تا کاربر بتواند از ویژگی ها و ابزار هایی که وردپرس در اختیارشان قرار داده است استفاده کنند.

در ادامه چند نمونه از ویژگی هایی که برنامه نویسان و وردپرس در اختیار ما میگذارنند را بیان میکنیم.

اولین قابلیت طراحی واکنش‌گرا (Responsive Design) است، اکثر قالب‌های وردپرس از طراحی واکنش‌گرا برخوردارند که به معنای آن است که وب‌سایت شما بر روی انواع دستگاه‌ها (کامپیوتر، تبلت، موبایل) به درستی نمایش داده می‌شود.

دومین قابلیت سفارشی‌سازی آسان وب سایت است، بیشتر قالب‌های وردپرس امکاناتی را فراهم می‌کنند که به شما اجازه می‌دهند ظاهر و امکانات وب‌سایت خود را با کمک پنل تنظیمات سفارشی‌سازی کنید.

سومین ویژگی پشتیبانی از افزونه‌های وردپرس است، قالب‌های وردپرس باید با افزونه‌های مختلف هماهنگ باشند تا به شما امکان اضافه کردن قابلیت‌های جدید و سفارشی‌سازی وب‌سایت خود را بدهند.

و آخرین مورد سازگار با مرورگرها است، یک قالب وب سایت باید بر روی انواع مرورگرها مانند Chrome، Firefox، Safari، و Edge به درستی نمایش داده شود.

برای توضیحات کامل تر و نصب و راه اندازی قالب های وردپرس روی دکمه زیر کلیک کنید.

قالب های رایگان وردپرس